Poltetut autot, Jeesus Kristus Kuinka Hirveää

jeesuskristus
Jos kiinnostaa oikeasti hyvä teksti mielenosoituksista ja mellakoista lukekaa Ahposta

Välillä aina ihmetyttää se miten jostain syystä tämä mellakoissa monesti tapahtuva autojen polttaminen menee jollain oikeistolaisilla todella diipillä tavalla tunteisiin. En nyt ole sitä mieltä että autojen polttaminen on hyvä asia mutta en ole myöskään sitä mieltä että se olisi mitenkään ehdottomasti huono asia. Se on vähän niinkuin luonnonvoima, kun mielenosoitukset lähtee käsistä syystä tai toisesta niin kyllähän sitä paikat menee rikki, halutaan sitä tai ei.

Hyvä strategia se toki ei ole koska aika vähän sillä saadaan konkreettisesti aikaan, mutta pääasiassa olen sitä mieltä että se ei erityisemmin kiinnosta minua koska se on pääasiassa merkityksetöntä. Sen lisäksi tuntuu jokseenkin kohtuuttomalta pyytää minua kiinnostumaan asioista jotka ovat oman kokemussfäärini ulkopuolella. Olen joskus ollut sen verran rahoissani että pystyin omistamaan auton, mutten enää ole, joten en kiinnostu siitä että poltetaanko joltakulta muulta auto, erityisesti jos tämä tapahtuu jossain Hampurissa kesken G20-kokouksen.

Tämä on kuitenkin ilmeisesti jonkinlainen kuolemansynti. Katsokaapas näitä kommentteja mitä sain.

autot palaa uli uli 1
Oon irl se tyyppi joka suuttuu twiitistä niin paljon että tekee uuden tilin vastatakseen siihen

Ei noita niinkuin virheitä noissa tarvitse sitä enempää perata, mutta tässä näkyy hyvin se lähestulkoon adornolainen paradoksi kun menee oikeistolaista valtavirtaa vastaan.

Periaatteessa varmasti kaikki nämä kommentoijat allekirjoittavat liberaalit periaatteet sananvapaudesta, ilmaisunvapaudesta ja poliittisesta vapaudesta, mutta jos menee sen heidän oman kontekstinsa ulkopuolelle, on tehnyt jonkinlaisen poliittisen rikoksen joka on täysin sanoinkuvaamaton.

Uusliberaalissa oikeistolaisessa yhteiskunnassammehan pitää pelata sellaista peliä, että pitää voimakkaasti irtisanoutua kaikesta radikaalista tai militantista toiminnasta. Ja kaikki mahdollinen pitää tuomita. Kuten sanottua niin minä en tuomitse mutten myöskään kannata, mutta jo se ettei tuomitse on hirveää oikeistolaisten mielestä. Jos minun pitäisi tuomita asioita en minä koskaan ehtisi mitään muuta tekemäänkään.

Siksipä: full support Hanna-Marilla Zidanelle joka totesi ettei Vasemmistonuoret ole vastuussa G20-mellakoista, koska Vasemmistonuoret eivät ole siellä mellakoineet. Ennen kaikkea, mihin ihmeeseen se vaikuttaisi että tuomitsisivat? Oikeistolaiset syyttäisivät silti Vasemmistonuoria mellakoinnista koska tekevät niin joka kerta ja satunnaiset saksalaiset jatkaisivat autojen polttamista joka tapauksessa.

Advertisements
Poltetut autot, Jeesus Kristus Kuinka Hirveää

One thought on “Poltetut autot, Jeesus Kristus Kuinka Hirveää

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s