Muistokirjoitus Timo Soinin poliittiselle uralle

hyi vittu mikä etova elukka
ette edes voi kuvitella kuinka tyytyväinen olen siitä että tätä naamaa ei tule juuri enää lehdissä näkymään

Timo Soini on viimein kaatunut, ja hyvä niin. Typerät ravivertauskuvat poistuvat nyt Suomen poliittisesta lehdistöstä, kun vanha kaakki on talutettu liimatehtaalle. Ja se on sellainen hetki joka on antanut odottaa tulemistaan aivan liian pitkään.

Timo Soini on aina ollut roisto ja epärehellinen säkki hevonpaskaa. Mies joka on niin kiero, että kun hänestä joskus aika jättää muutenkin kuin poliittisesti, niin arkku tullaan ruuvaamaan maan poveen laskemisen sijaan (kiitos HST tästä vertauksesta).

Soinin uran tappoi poliitikkojen kuolemansynti, hybris. Hän kuvitteli että kykeni pitämään äärioikeistolaisen siiven puolueessaan hallinnassaan, ja toisin kävi. Kun fasistit oli päästänyt puolueeseen, he lopulta päätyivät vetämään Timo opetuslapsineen turpaan ja söivät loputkin nakit siitä mukista, missä oli vielä jokunen jäljellä Timon takinkääntöjen jäljiltä.

Ja mikä voisikaan olla enemmän oikein? Halpahintainen opportunisti jolla ei loppujen lopuksi ollut lainkaan periaatteita, jäi halpahintaisten opportunistien uhriksi, koska sattuikin käymään niin että äärioikeistolaisten ideologinen palo pärjäsikin hyvin itsetärkeydessään myhäilevälle kyynikolle.

Tärkeää on muistaa siinä että loppujen lopuksi Timo Soini koko uransa aikana ei onnistunut yhtään missään. SMP meni konkurssiin ja Perussuomalaiset kituivat lähes 20 vuotta ennenkuin ottivat vaalivoiton ja jäivät oppositioon. Kun hallitukseen mentiin, ainoa konkreettinen saavutus Soinin uralla oli kaksi vuotta ministerinä joka ei tehnyt juuri mitään ja antoi puolueensa kannatuksen valua pohjamutiin. Ja nyt puoluekin on hajoamistilassa.

Timo Soini hukkasi koko elämänsä egoistiseen projektiin ja jonkin aikaa hän pääsi esiintymään mediassa suurena poliittisena nerona. Mutta Jyväskylän puoluekokouksen raaka ja kirkas valo paljasti Soinin sellaisena kun hän todellisuudessa aina oli: opportunistinen siira, joka oli alusta alkaen tuhoon tuomittu ja joka joutuu nyt matelemaan takaisin jonkin kostean kiven alle. Koska se oli tässä. Soinin elämäntyöstä ei tullut yhtään mitään.

Kuka tätä naisia vihaavaa konservatiivista, periaatteetonta kuravelliä jää kaipaamaan? Tuomitun seksuaalirikollisen Matti Putkosen lisäksi tuskin kukaan.

 

Advertisements
Muistokirjoitus Timo Soinin poliittiselle uralle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s