Tarkoitusta ei ole, eikä ansaintamallia

Mietin taas vaihteeksi että josko sitä lopettaisi bloggaamisen, koska tämä ei johda juuri mihinkään. Paitsi siihen että ajoittain WordPress saa vähän mainostuloja.

Voxissa oli talvella hyvä artikkeli siitä millaista elämä autoritäärisessa valtiossa on. Samahan on hyvin pitkälti sovellettavissa elämään Suomessa: olen elämäni aikana nähnyt aika monet vaalit ja saanut aika monissa äänestää, mutta kertaakaan elämäni aikana yhteiskunta ei ole muuttunut lainkaan paremmaksi. Koko aikuiselämäni ajan yhteiskunta on muuttunut aina vain huonommaksi ja huonommaksi.

Voin kirjoittaa sata hyvää ja tuhat keskinkertaista tekstiä siitä miten rasistit ajattelee tai miten irrallaan arkitodellisuudesta päättäjät on, mutta ne eivät koskaan tule vaikuttamaan yhtään mihinkään. Rasistit jatkavat maahanmuuttajien vainoamista, Kelan Elli Aaltonen ei koskaan saa rangaistusta siitä että sotki satojen tuhansien ihmisten toimeentulon, Juha Sipilä on yhä pääministeri vaikka on epäpätevä siihen.

Minä voin, ja sata muuta ihmistä voi kirjoittaa siitä miten median lammasmainen määkyminen tolkun ihmisistä ja kahdesta ääripäästä on typerää, mutta se tulee aina vaan jatkumaan, koska medialla ei ole mitään syytä korjata toimintatapojaan.

Pahintahan tässä on se että tästä turhasta työstä ei saa edes rahaa, toisin kuin toimittajat saa. Ja koska köyhänä olen marginalisoidussa asemassa, minun on turha edes olettaa että minulle maksettaisiin koskaan mistään työstä mitä teen. Kuten Anna Kontula sanoi, demokraattisessa yhteiskunnassa ei voi aina odottaa palkkiota julkiseen elämään osallistumisesta. Sanoi sen toki itse nauttien kansanedustajan palkkiosta ja eduista.

Minua on muistaakseni joskus pyydetty jonnekin puhumaan köyhyydestä ja sitten on mäylitty päälle siitä että mitään palkkiota ei kyllä sitten saa kun ei ole varaa sellaisia maksaa.

Olisipa ansaintamalli.

Advertisements
Tarkoitusta ei ole, eikä ansaintamallia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s