Jytkyn joutsenlaulu ja Arhinmäki

Tavallaan mukava herätä sunnuntaiaamuun siten että ensimmäiseksi näkee Soinin heittäneen pyyhkeen kehään. Sitten seuraavaksi toki näkee tämän:

arhissoini
tääääähhhhh

Minä nyt vaan olen työtön bloggaaja, polemisti ja yleisesti huonona ja kelvottomana ihmisenä tunnettu, mutta minä en kyllä keksi mitään kunnioitettavaa Soinin urassa. Soini roikkui minipuolueen puoluejohtajana siksi että kansanedustajan palkka on hyvä, voitti vaalit kerran koska Kepu romahti ja media nosti puoluetta, jäi vaalien jälkeen yhäkin oppositioon, romahti seuraavissa vaaleissa ja tajusi että nyt on viimeinen sauma päästä ministeriksi. Ja sitten lopettaa uransa niin että ilmoittaa sen ennen kuntavaaleja, milloin paitsi sotkee puolueensa kuntavaalikuviot niin myös pääsee välttämään kaiken vastuun siitä miten puolue hävisi kuntavaalitkin.

Soinin uraa on ennen kaikkea aina määritellyt se totaalisen selkärangaton opportunismi, mikä salli hänen sanoa ennen vaaleja että kaikkein köyhimmiltä ei pidä leikata mitään ja sitten suostua leikkauksiin koska se takasi hallitukseen pääsyn. Myös se miten äänten perässä Soini salli Perussuomalaisten muodostua kauttaaltaan rasistiseksi puolueeksi ja sitten joka kerta kiistää että hän on rasisti, ei varsinaisesti anna Soinista mitään hyvää kuvaa.

Siinä ei ole kerta kaikkiaan mitään kunnioitettavaa eikä mitään arvostettavaa. Se on puhdasta oman edun tavoittelua jonka ainoa tarkoitus koskaan on ollut taata Soinille mukavat tulot ja loikoisat olot politiikan lihapatojen äärellä. Tätähän hyvin alleviivaa se miten Soini päätti imuroida puoluetuet ja puolueen jäsenmaksut säätiöön, jonka johtoon Soini laittoi sellaisia tyyppejä kuin Vistbackan, joka on ollut pitkään Soinin tukijoita mutta Perussuomalaisten päivänpoliittisista kuvioista ulkona nykyään. Ettei vaan voisi käydä niin että puolue voisi toimia itsenäisesti, vaan Soinilla on aina kassa takanaan.

Joten Paavo voisi mennä itseensä ja lakata kehumasta rasistisia takinkääntäjiä. Erityisesti kun on aiemmin kritisoinut sitä takinkääntelyä. Mutta ei korppi korpin silmää noki, vai miten, Paavo?

Advertisements
Jytkyn joutsenlaulu ja Arhinmäki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s