Kari Salminen ideologian roskakorilla

TW: Pedofilia, transviha

Syystä tai toisesta minulle tulee Turun Sanomat kotiin. En tosin yleensä lue sitä, mutta käytän sitä lämmittämiseen.

Nyt kuitenkin piti vilkaista koska tuttava Facebookissa vinkkasi siitä. Ja tämähän on aivan loistavaa materiaalia aiemmalle blogaukselleni ja sen käsittelemälle aiheelle. Kari Salminen päätti kirjoittaa pääkirjoitussivulla siitä miten Milo Yiannopoulos on itse asiassa punk ja miten konservatiivisuus on uusi punk.  Ja itse asiassa Yiannopoulos on liberaali vaikka onkin konservatiivi. Älkää kysykö minulta, en tiedä. Lukekaa itse juttu kunhan se ilmestyy nettiin (päivitys: ilmestyi). Tai lukekaa se kahvilassa.

crx981ou8aqpmaz-2.png
Edes Milo ei tiedä mikä on Karin ongelma nyt.

Arvon herra toimittaja ei viitsinyt olla sen vertaa kartalla Yiannopouloksen edesottamuksista että olisi tiennyt että viime viikolla oli kohtuullisen kokoinen skandaali siitä miten Yiannopoulos on sitä mieltä että alaikäisiin sekaantuminen nyt on kertakaikkiaan ymmärrettävää. Ja Yiannopouloksesta tuli äärimmäisen nopeasti persona non grata myös konservatiivipiireissä Yhdysvalloissa. CPAC päätti että Yiannopouloksella ole sinne asiaa, Simon & Schuster perui kirjanjulkaisusopimuksen jonka olivat allekirjoittaneet, and so on and so on.

Kari Salminen on profiloitunut sillä että se on setämies jota pelottaa ihan kaikki joka haisee vasemmistolaisuudelta ja tässä kirjoituksessaankin hän keskittyy siihen miten yliopistoilla on protestoitu Yiannopouloksen puhetilaisuuksia vastaan. Siteeraan: Toisin sanoen, väkivalta on ok, retoriikka ei. Salminen toki sivuuttaa sen että Yiannopoulos on käyttänyt näitä puhetilaisuuksiaan aiemmin mm. outatakseen transihmisiä jotka opiskelevat yliopistolla jotta näitä ahdisteltaisiin ja häirittäisiin. Mikä on väkivaltaa, Kari.

Jopa Helsingin Sanomat on kirjoittanut Yiannopouloksen todellisesta luonteesta joten luulisi että sitä ei ole Karinkaan kaltainen kalakaveri voinut missata.

Ja niin edelleen. Ehkä minun ei tarvitse tässä todistella sen enempää että kyseessä voi olla vain kaksi syytä tällaiselle.

Joko Kari Salminen on syönyt ideologian roskakorista niin syvältä, että mikään näistä ei haittaa häntä lainkaan. Ok sitten. Kari, olet ehkä siis huono ihminen jolla on vastenmieliset mielipiteet.

Tavallaan ehkä Turun Sanomien kannalta huonoin tapaus olisi se että Kari ei vaan tiennyt tästä mitään, koska Kari ei seuraa Yhdysvaltojen mediaa edes samalla tasolla kuin minä. Mikä tekee Karista aivan uskomattoman huonon journalistin. Ja Turun Sanomat? Kannattaako teidän oikeasti maksaa Karille siitä että Kari hehkuttaa pääkirjoitussivullanne kaveria joka on juuri viime viikolla paljastunut pedofiliamyönteiseksi? Luulisi että se on jonkinlainen rasite imagollenne?

Tai mistä minä tietäisin.

Advertisements
Kari Salminen ideologian roskakorilla

4 thoughts on “Kari Salminen ideologian roskakorilla

 1. Joni Pelkonen says:

  Oikea on vasen, sota on rauhaa, rasismi on ihmisoikeuksien puolustamista jne. Totuudenväistely väittämällä mustaa valkoiseksi on vanhaa tarinaa hommaporukoissa jo viime vuosikymmeneltä saakka. Sen tarkoituksena ei ole vakuuttaa muita mistään, koska eihän kukaan järkeään käyttävä tuota usko, vaan vahvistaa äärioikeistohörhöjen omia fantasioita, heille kun nykyinen “vaihtoehtoisten faktojen” käyttö ja uutisoinnin korvaaminen valemedioilla ovat olleet ihan normaalia keskustelua jo parinkymmenen vuoden ajan.

  Tämän hoksaaminen auttaakin selittämään lähes kaiken nettirasismiin, radikaalioikeistolaisuuteen ja uusliberalismiin liittyvän alkaen pahimmasta peräkylän junttirasistin harhaisista mölinöistä aina Halla-ahon mukaälyllisiin, mutta aivan yhtä harhaisiin sanankääntelyihin.

  Like

 2. Eikö Goebbels käyttänyt samaa taktiikkaa sekoittaessaan -30-luvulla saksalaisten päät? Hurjin totuuden väistely oli väittää, että saksalaisten tappio länsirintamalla johtuikin juutalaisten petoksesta, ei siis oman sotilaallisen voiman riittämättömyydestä? Kun mljoona jenkkiä puuttui sotaan maailmansodan loppuvaiheessa, oli tulos selvä. Saksalaisten moraali romahti.

  Like

 3. Mistä lähtien punk on ollut positiivinen termi? Se oli minulla puhtaasti kulttuurinen, kuvaileva käsite. Jos kirjoittaja, jota en halvenna toistamalla hänen etunimeään, ei todellakaan osaa lukea, joudun korostamaan: missään kohtaa artikkelia en ottanut positiivisesti kantaa Milon ajatuksiin. Mutta umpi-ideologinen ryhmä niin täällä kuin muualla tahtoo hiljaisuutta, liturgista konsensusta.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s