Asiallisesti asiattomalla asialla

N.B. Jos tulet kommenttikenttään ajatuksenasi vastustaa aborttia, ihan turhaa touhua, en julkaise abortinvastustajien kommentteja koska te olette naisia vihaavaa roskaa kaikki.

TW: Käsitellään aborttia, mitään graafista kuvausta aiheesta ei ole eikä myöskään abortinvastustajien mielipiteitä.

Kirjoitan ehkä liikaa siitä mitä sosiaalisessa mediassa tapahtuu, mutta tätä nyt ei voinut välttää.

Jossain vaiheessa suomenkieliseen Twitteriin ilmaantui Jason Lepojärvi joka tituleeraa itseään “rakkaustohtoriksi” vaikka sen viestintä lähinnä perustuu siihen että se syyllistää ihmisiä abortin tekemisestä koska ilmeisesti Jason saa kiksinsä siitä. Sellaista rakkautta. Jasonista ja sen roskapostituksesta ei enempää koska en halua antaa minkäänlaista platformia sen mielipiteille.

Jason ja Sanna Ukkola, tuo Ylen paleokonservatiivisen siiven edustaja aloittivat bondailun siitä kun ihmiset olivat asiattomia. Että on ihan sedätelty ja kaikkea.

sanna.jpg

Eikä pitäisi vähätellä muiden mielipiteitä. Voi voi.

On sellainen juttu, että se että leikkii empaattista ja positiivista ihmistä ja käyttää pintapuolisen asiallista kieltä, se ei muuta sitä että sisältö on täysin asiatonta. Nämä abortinvastustajat kuitenkin ensisijaisesti, erinäisillä tekosyillä, haluavat riistää ihmisiltä oikeuden omaan kehoonsa.

Toimittajat ja muut viestinnän ammattilaiset tuntuvat usein menevän halpaan sen kanssa että jos kielenkäyttö on päällisin puolin siistiä, niin on myös sisältö. Minä osaan itsekin sanoa todella hirviömäisiä asioita käyttämättä yhtään rumaa sanaa, ei se ole temppu eikä mikään.

Jos joku käy haistattelemassa Jasonille siksi että Jason syyllistää tätä abortista, se on ihan täysin ymmärrettävä ratkaisu. Ei sille tarvitse silloin olla asiallinen lainkaan. Parempi olisi jos ihmiset olisivat suoraan asiattomia ja eivät kävisi keskusteluja niiden kanssa jotka haluaa riistää toisilta ihmisoikeudet. Ei ole olemassa mitään tapaa perustella asiallisesti sitä että jollakulla ei olisi oikeutta omaan kehoonsa, vaikka kielenkäyttö olisi kuinka pintapuolisen asiallista.

Keskustelkaa mieluummin niiden kanssa joiden kanssa voidaan keskustella. Ja seuratkaa Twitterissä Rittis Maria Ikolaa, joka jaksoi sietää tätä Jasonia huomattavasti pidempään kuin minä itse.

Advertisements
Asiallisesti asiattomalla asialla

One thought on “Asiallisesti asiattomalla asialla

  1. Esa Kauppila says:

    Siis minähän en pidä abortista, oikeastaan. Mutta toisaalta. Minä olen mies joten mitä helvetin merkitystä minun mielipiteelläni abortista olisi mihinkään suuntaan. Nainen tulee raskaaksi, nainen päättäkööt raskauden kohtalosta, mies pitäkööt turpansa kiinni naisen kehoon liittyvissä asioissa. Ja nämä Love Doctors voivat ottaa Ukkolan Sannat mukaansa ja mennä jonnekin mahdollisimman syrjäiseen paikkaan keskenään inisemään fiksumpiaan häiritsemästä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s