Näistä asioista säästäisin (jos olisi jotain mistä säästää)

Olen aiemmin kirjoittanut köyhyydestä toisaalla ja toisaalla ja antanut aiheesta haastattelunkin. Siksipä tämä bloggaus tuntuukin huvittavalta, loukkaavalta ja todellisuudesta irralliselta samaan aikaan.

eevajenna.PNG

Säästövinkeissä on aina yksi sellainen jatkuva teema. Ihmiset jotka antaa säästövinkkejä ei ole köyhiä. Sen sijaan joku kotitalouskonsultti saattaa sanoa että kantsii säästää vaikkapa kaksi hunttia per kuukausi niin voi sitten vuoden päästä mennä pitkälle ulkomaanmatkalle sen sijaan että röpöttelisi kahden huntin edestä cavaa Punavuoressa per viikko. Tai joku turkulainen epämiellyttävä kiinteistövälittäjä kertoo että kannattaa ostaa sijoitusasunto niin saa vähän lisätuloa.

Listaan tässä huonekalut mitkä omistan. Futonvuodesohva, piironki, kirjoituspöytä ja kolme kirjahyllyä. Futonvuodesohvani olen ostanut syksyllä 2002 kuten myös kirjahyllyni. Sen jälkeen ei ole juuri tullut huonekaluja hankittua. Koska ei ole rahaa.

Ei voi säästää jos ei ole mitään mistä säästää.

eevajenna2.PNG

Minä en voi käydä ravintolassa muuten kuin lounaalla pari kertaa kuussa. Ei ole rahaa siihen. Ostan kyllä hyviä vaatteita kirpputorilta koska pakkohan sitä on johonkin pukeutua. En ole noin kolmeen tai neljään vuoteen ostanut yhtään uusia vaatteita.

Mun look onkin siksi nämä kulahtaneet puvut, liivit, krakat ja kauluspaidat, koska en halua pukeutua huppareihin vaikka se olisikin sosiaaliluokalleni sosiaalisesti hyväksyttyä. Siinä teille lifestylea, Eeva ja Jenna.

Ja olihan teillä asioita mistä te ette suostu luopumaan.

eevajenna3.PNG

Se olisi varmasti elämää joka ei olisi elämisen arvoista.

Advertisements
Näistä asioista säästäisin (jos olisi jotain mistä säästää)

One thought on “Näistä asioista säästäisin (jos olisi jotain mistä säästää)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s