Lol syö pastaa

Turun jälkeen teki mieli ottaa vähän rennommin. Yksi ratkaisu tähän oli sitten kutsua Bedelia ja Hömelia käymään iltapalalle. Koska oli tarkoitus syödä pastaa, niin ruokajuomaksi valikoitui italialainen punaviini, mallia Barbera d’Alba. Otin myös valkoetikettistä Simply Wow! Lethiä hetken mielijohteesta, harkitsin myös että olisin ottanut jotain huonoa kuoharia mimosatarpeisiin tai huonoa valkkaria jotta olisi voinut juoda Kiriä mutta pretensiöösiyden aste ei tällä kertaa riittänyt ihan tänne asti.

Se joku bloggaajapariskunta kehitti sen avokadopastan tai jotain mitä en ole koskaan syönyt koska minusta avokado on lähinnä pölö asia. Minä taas päätin tarjota puttanescaa, mutta sillä variaatiolla että anjoviksen sijasta makrillia. Tämä siksi että (no itse asiassa Hömelia huomautti tästä), täällä myytävä anjovis on vääränlaista, anjoviksen kanssa siitä tulee liian suolaista ja puttanescassa ei ole minkäänlaista proteiinia. Proteiini on tärkeää ettei lihakset ja aivot sula.

Tarkemmat speksit tarkastin sitten toki Hömelialta ja Bedelialta, koskien sitä että paljonko itse kukin haluaa haista valkosipulilta seuraavana päivänä ja paljonko tulisuutta halutaan. Olimme kohtuullisia molempien suhteen.

Resepti jota suurinpiirtein seurasin löytyi täältä, vaikken nyt oikeasti reseptiä tarvinnutkaan tähän. Onpahan helppo tehdä ostoslista jos on resepti. Reseptistä poikettiin siten että en todellakaan ala puolittamaan mitään oliiveja, kaadoin kokonaisen purkin kapriksia joukkoon koska kaprikset on parhaita, käytin kaksi purkillista makrillia ja unohdin parmesaanin jääkaappiin. Olin myös ostanut patonkia mikä ei maistunut kenellekään.

Lethiä joimme ruoanlaittoprosessin aikana, mikä oli erittäinkin hyvä ratkaisu. Barbera toimi kohtuullisesti yhteen pastan kanssa ainakin minun mielestäni. Tietty oman hankaluutensa aiheutti sen että asunnossa ei ollut minkäänlaista korkkiruuvia ja tiesin että vaikka olin pyytänyt Hömeliaa tuomaan sellaisen, sellaista ei tänne ilmestyisi. Joten Hömelia sai painia Barberan kanssa, aseinaan sakset ja poranterä.

Taustalla Weinerin Enemies.
Taustalla Weinerin Enemies.
Taustalla American Psycho sekä G. Gordon Liddyn elämäkerta. Se on mielenkiintoinen ihminen se.
Taustalla American Psycho sekä G. Gordon Liddyn elämäkerta. Se on mielenkiintoinen ihminen se.
Terror.
Terror.

Sitten toki tyhjensimme pullot, joimme kaiken oluen jääkaapista, lähdimme baariin Bedelian kanssa ja ilta jotenkin venähti mutta se on ihan ok. Kukapa nyt ei haluaisi juoda viiniä ihmisen kanssa joka sanoo asioita kuten esim. “haha mua ei kiinnosta mikään muu kuin metakeskustelu ja homoporno.”

Mun ystävät on siis parempia kuin teidän ystävät.

Advertisements
Lol syö pastaa

2 thoughts on “Lol syö pastaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s