Pretensiööseimmät pikaruoat osa 1: lol syö paskaa

Heräsin vähän flunssaisena taas vaihteeksi ja totesin että tänään ei ole aikaansaamispäivä. Paitsi sitten muistin että pitäähän sitä kirjoitustöitä tehdä tänäänkin.

Tämä taas johti siihen että jotain pitäisi syödä: kun olen varsinaisissa töissä en yleensä syö 12 tunnin vuoron aikana juuri mitään. Se pitää sopivan vihaisena ja painon kurissa. Se taas on eri asia jos pitää kirjoittaa asioita koska aivot tarvitsee glukoosia ja rasvoja sitä varten.

Kävin kaupassa dysfunktionaaliseen tyyliin ja ostin asioita mitä en oikeastaan halunnut, mutta päädyin siihen että flunssaisena ei oikein jaksa mitään ekstensiivistä paitsi jos se on eeppisen tulinen kanakeitto. Ratkaisu oli sitten pihvi ja kevyet lisukkeet sen kanssa.

Meat's back on the menu, boys.
Meat’s back on the menu, boys.

Se mitä tuossa on, on kaksi naudan lehtipihviä maustevoilla, lisukkeina oliiveja, pippurijuustoa, marinoituja valkosipulinkynsiä ja hillosipuleita. Pihvit olin puoli tuntia ennen paistamista jättänyt huoneenlämpöön ja hieronut niihin suolaa ja rouhittua pippuria. Paistoaste taisi olla noin medium miinus tai jotain sellaista, joku lehtipihvi marketista ostettuna ei kuitenkaan ole niin hyvää että millään olisi mitään väliä.

Ruokaviiniä ei ollut koska ei ollut mitään sopivaa ja olen vetänyt sellaiset parasetamoliannokset että maksa sulaisi jos joisin mitään. Sen sijaan pistin soimaan Händelin Giulio Cesare in Egitton joka on aika hyvää ruoanlaittomusiikkia ja toimii myös ruokailumusiikkina.

Olen viime vuodet ollut eri aikoina vegaani ja kasvissyöjä mutta olen nyt toistaiseksi luopunut siitä lähinnä stressiin liittyvien syiden takia. Niin paljon en pysty juomaan että vegaaniruokavalio pysyisi yllä.

Advertisements
Pretensiööseimmät pikaruoat osa 1: lol syö paskaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s