Parempi Barone kuin VMP

Työviikko loppui tällä kertaa tiistaina. Se tarkoittaa sitä että aion kurlata alas pullon keskinkertaista valkoviiniä. Illan valinta on se jääkaapissani melkein viikon ollut Barone Montalto, jota ystäväni Hömelia Rodeo-Karl (nimi ei muutettu) kuvasi termillä “valkoviinien Lappari.” Hömelia on siis mun henkilökohtainen sommelier l. ihminen jonka kanssa dokaan nykyään ja hän kertoo sitten minulle etten osaa viineistä paskaakaan. Itse en tiedä koska aiemmin olen juonut sitä kerran pullollisen yhteensä 18 tuntia kestäneen juopottelusession aikana ja ei niin tosiaan minkäänlaista muistikuvaa koko viinistä.

Photo on 13-10-15 at 20.14
Bönthö con dios.

Viini on sisilialainen ja se on varmasti tärkeää jollekulle, yleensä jos minulta kysytään niin sanon pitäväni sisilialaisista viineistä koska se on helppo tapa päteä. En itse asiassa tiedä niistä yhtään mitään mutta tänä iltana toivon oppivani jotain uutta.

Siinä se on.
Siinä se on.

Ruokaviininä en sitä testaa koska totesin että olisi liian teknistä ja brutaalia huuhtoa alas joku mikroateria valkoviinillä. Se mikroateria näytti kuvottavalta ja maistui keskinkertaiselta, mutta en minä ala nyt 12 tunnin työvuoron jälkeen kokkaamaan mitään. Nämä on sellaisia hetkiä elämässä jossa joko tyytyy mikroateriaan tai sitten syö tuubillisen kinkunmakuista sulatejuustoa kaupan tuulikaapissa.

IMG_20151013_200445
Hyi helvetti

Minulla on periaate etten koskaan ole tietokoneen edessä alasti paitsi tosi päissäni, mikä on tämän blogin lukijoiden kannalta hyvä asia, varmastikin. Olen kuitenkin saavuttanut sen tilan että voin vihdoin olla asiallisesti housutta kotona koska sain ystävältä punaisen feikkisilkkiaamutakin joka saa minut näyttämään lähinnä shanghailaiselta prostituoidulta vuodelta 1925. On tämä sitten hyvä vai huono asia jää lukijan määriteltäväksi.

Ja viinilaseja ei ole vieläkään joten joudun tyytymään tulppaanilasiin jonka joku on varmasti nyysinyt joskus baarista. En tiedä vaikuttaako se mihinkään.

Advertisements
Parempi Barone kuin VMP

2 thoughts on “Parempi Barone kuin VMP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s