Valkoviiniskene Piritorin liepeillä

Koska jotkut ihmiset käy after work-viinillä niin mä käyn viinillä duunin jälkeen koska mua vitutti ihan helvetisti koko paska mutta jotain sitä pitää tehdä eläkseen. Lisäksi mun piti palauttaa Lacanista kertova kirja omistajalleen.

William K on muuten ihan paska paikka. Siellä on ylihintaista valkoviiniä jopa hanasta, ja pulloviinikin vaikuttaa lähinnä siltä että se on lypsetty mursuista jossain Jäämeren rannalla. Yhden lasillisen jälkeen todettiin ystävien kanssa että mennään siis Iltakouluun, joka on joka suhteessa super jäine mega räkälä mutta siellä on hyviä viinejä. Ystäväni tietävät tietty enemmän viineistä kuin minä joten uskon niitä. Toisaalta keskiverto Alepan pullokonekin tietää enemmän viineistä kuin minä että joo mutta silti, uskokaa että asia on näin.

Ei tarvinnut varsinaisesti pettyä. Sauvignon blanc Iltakoulussa teki 5,5 ja oli jopa hyvää. Join kaksi lasillista siellä koska sitten loppui rahat.  Siellä on ilmeisesti punaviinilistalla halpaa Amaronea joka on kai helvetin hyvää tai jotain, ja jonka muistan lähinnä siitä että se on se mitä Hannibal Lecter joi kun söi maksaa favapapujen kanssa. Ei Chiantia, se oli vain leffassa se.

Tää siitä ja tiivistettynä: älkää menkö William K-ravintolaan Kurvissa, se on kallis ja niiden viini on Nalle Puhin sanoin Ihaan paskaa. Lisäksi edelliskerralla juopottelua siellä hidasti hienhajuinen vanha ukko joka heitti jotain laadutonta juttua baarihenkilölle.

Valkoviiniskene Piritorin liepeillä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s